Til innholdet

Småbruket ble solgt dagen etter første visning: – Når du kan kombinere det med en slik nærhet til byen, er mange interessert.

«Landlig og idyllisk eiendom på 3,5 mål med enebolig, stor låve, bryggerhus og innredet anneks. Sentralt beliggende» lyder tittelen på finn-annonsen med et småbruk på Sem.

 

Det fristet mange, og dagen etter første visning var eiendommen solgt. Jeg var forberedt på at det kom til å gå kjapt, selv om det er desember og utenom sesong. Dette er en litt uvanlig eiendom som folk slår til på uansett, sier Tor Fredrik Westrum Lindman, megler i Z Eiendom.

Han mener det som gjør eiendommen så populær, er all plassen – låve, bryggerhus og anneks. I tillegg er hovedhuset stort, slik er det ikke alltid på småbruk.

– Når du kan kombinere det med en slik nærhet til byen, er mange interessert. Jeg hadde 12-14 på lista etter visning. Det er bra i dette området, sier megleren.

Eiendomsmegler Tor Fredrik Westrum Lindman

 

Småbruket ble solgt på prisantydning: 5.350.000 kroner. Kjøpere er en lokal familie.

Ikke konsesjonsplikt

Westrum Lindman forteller at han har lister av interessenter for ulike eiendommer – også denne.

– Jeg kontaktet noen direkte da denne kom på markedet, ja, forteller han.

Etter at jord og skog ble skilt ut, har det ikke vært gårdsdrift på eiendommen, og de nye eierne trenger derfor ikke søke om konsesjon.

TB av Lena Malnes