Til innholdet

Z-EIENDOM GÅR SAMMEN MED EIENDOMSMEGLER 1 SØRØST-NORGE

Samme personer og samme steder
  - Jeg ser frem til å skape veien videre sammen med enda flere dyktige meglere til å bistå våre kunder. Vi er i dag den største eiendomsmegleren i Tønsberg og Færder og et solid lag på 18 meglere, sier Tom Arild Henriksen, daglig leder i Z-Eiendom.

Z-Eiendom har hatt kontorer sammen med SpareBank 1 Sørøst-Norge i Færder og Tønsberg i lang tid, med et godt samarbeid. Meglerne er lokalisert på Olsrød Park, Teie torv, Stokke sentrum og Revetal. Etter sammenslåingen vil de samme meglerne være på samme steder som i dag, men vil gjennom fusjonen få flere og bedre tilbud til kundene. Selskapet vil endre navn til EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge i løpet av vinteren.

- EiendomsMegler 1 Sørøst Norge er blitt en sterk aktør i Vestfold og Buskerud med meglere som har lang erfaring i formidling av eiendommer. Med Z-Eiendom med på laget styrkes kompetansen og markedsområdet ytterligere, sier daglig leder for EiendomsMelger 1 Sørøst-Norge, Ola Amundsen. - Vi gleder oss til å se en videre utvikling i et spennende markedsområde som er i god vekst, sier han.

 

Bedre sammen for å være til stede
- Det er riktig tid for oss å komme inn i et større konsern, og det et er storskalafordeler i meglervirksomhet som i bank. Vi trenger å bruke ressurser på å møte myndighetenes stadig økende krav, og som en større enhet får vi mer tid til å være der for våre kunder. Vi skal bli et enda sterkere meglerforetak som står like godt i gode som i dårlige tider, sier Tom Arild Henriksen.

 

Tom Arild Henriksen som i dag er leder for Z-Eiendom vil få ansvaret for hele region Vestfold etter fusjonen. Det sammenslåtte selskapet vil ledes av daglig leder i Eiendomsmegler 1 Sørøst-Norge Ola Amundsen.

Det fusjonerte selskapet vil være heleid av samme aksjonær, SpareBank 1 Sørøst-Norge, og hete EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge.

 

 

Kontaktpersoner:

Tom Arild Henriksen, Daglig leder i Z-Eiendom 902 19 460

Ola Amundsen, Daglig leder i EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge 907 56 633

Egil Meland, Direktør for datterselskaper i SpareBank 1 Sørøst-Norge 481 05 221