Til innholdet

Husvik - Enebolig med idyllisk stor tomt - 3 soverom - Trimrom - Barnevennlig beliggenhet - Båtplass - Nær sjøen!

Erleveien 4
Prisantydning 7 490 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 173
BRA: 217 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1956
Tomtareal: 1617 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

lørdag 17. juni Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Erlend Løvold

Erlend Løvold

Adresse

Erleveien 4 3124 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt område på Nes i enden av en stille og rolig gate, kun ca. 5 km fra Tønsberg sentrum.
Fra eiendommen er det kort avstand til vannet og kun 3 minutters gange til Nordre Nes småbåthavn. Det finnes flere flotte friområder i nærheten hvor kyststi, skog og mark kan nytes. Om du ønsker en tur over til Husøy og Nøtterøy, frakter "Ole III" deg over, med eller uten sykkel. Fra Husvik går det rutebåt til bl.a Bolærne.

Det er kort vei til Olsrød forretningssentrum med ulike shoppingmuligheter, apotek, frisør, lege, treningssenter og hyggelig kafe. Slagenhallen og Flinthallen samt flott fotballanlegg på Flint noen få minutter unna eiendommen.
Det er mange muligheter for en dukkert i nærområdet. Det er kun en liten rusletur til norde Nes båthavn hvor det er både stupebrett og badeflåte.

Det tar ca. 10 minutter med bil til Tønsberg sentrum og litt i overkant av en time til Oslo.
Offentlig kommunikasjon med buss langs Husvikveien.  Se rutetider og sted for bussholdeplass på www.vkt.no.

Avstand til kollektiv transport - buss - under 1 minutts gange.
Avstand til brygge - bademulighet - 3 minutter gange.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1956

Bygninger og byggemåte

Enebolig over halvannen etasje og kjeller som ble oppført i trekonstruksjoner over grunnmurer i 1956. Bygget har saltak tekket med glasert teglstein, og er kledd utvendig med liggende trekledning. I hovedsak vinduer av tre med trelags glass. Tomten er opparbeidet med plen, beplantning, garasje, terrasser og gangbaner i tre og betong. Boligen er oppgradert med bla. de fleste nye vinduer i 2010, og kjøkkeninnredning samt de fleste overflater ble skiftet i 2016 etter ulmebrann i oppvaskmaskinen.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 173 kvm, Bruksareal: 217 kvm

Under etasje: Gang, vaskerom samt 2 boder.
1.Etasje: Entré, trapperom, kontor, toalettrom, spisestue/kjøkken samt stue.
3.Etasje: Gang med trapp, 3 soverom, bad samt bod.

Annet: Bod/garasje.

Standard

Velkommen til Erleveien 4 v/Erlend Løvold.

Dette er en enebolig over halvannen etasje og kjeller som ble oppført i trekonstruksjoner over grunnmurer i 1956. Boligen ligger fint til på en hjørnetomt, ideelt for barnefamilier og innvendig er boligen totalrenovert i 2016. Boligen byr på mange solrike uteplasser med blant annet arkitekttegnet hage ved Gullik Gulliksen. Her har du sjøutsikt samt sol fra morgen til kveld. Medfølger tinglyst andelsplass. Tomtens størrelse er av en slik karakter at det kan være mulighet for utskillelse av tomt for formål til boligbygging.

Man kan parkere lettvint ved siden av boligen. Videre går du til en romslig entré som gir deg en god romfølelse i det du kommer inn i huset. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøyet i garderobesskap.

Du har et praktisk toalettrom under trappen ved siden av entreen. Wc har fliser på gulv, malte slette plater på vegger og i innvendig tak. Innredet med servantskap, speil og wc.

Ved siden av entreen har du lett tilgjengelig et rom som er innredet og som passer perfekt som kontor.

Boligen har en god planløsning og inneholder en romslig stue. Stuen er stor og fin med en sosial dynamikk med god plass til spisestue og sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen er innredet i flere soner der stuen består av en romslig og åpen løsning i en velfungerende kombinasjon med stue og kjøkken. Kjøkkeninnredningen er fra Kvik med slette fronter og push system. Laminat benkeplate. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Her er det godt med arbeids- og skapplass. Stuen har videre heltre eikegulv samt peis for oppvarming.

I andre etasjen har du 3 store soverom med god plass til seng og tilhørende møblement. Soverom 1 har egen balkong med sjøgløtt. Soverom 2 har integrert garderobeløsning og soverom 3 har god plass for garderobesskap.

I denne etasjen har du et flott bad med fliser på gulv med varmekabler. Flislagte vegger og malte slette plater med downlights i innvendig tak. Innredet med skap, to servanter, dujnisje, innebygget badekar og wc.

Underetasje:
I underetasjen har du et stort vaskerom med fliser på gulv med varmekabler, flislagte vegger og malt panel i tak. Innredet med arbeidsbenk med stål skyllekum, skap, dusjvegger og opplegg for vaskemaskin.

Ellers har du masse lagringsplass i bodene.

- Tinglyst rett til båtplass (30 fot), og strand-/baderett. Denne følger boligens gårds- og bruksnummer.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 14 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 3 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
- 19 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
- 2 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Oppvarming

Eiendommen er oppvarmet via varmekabler i vaskerom, entre og bad. Peisovn. Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Parkering på gårdsplass. Her har du god parkeringsplass med plass til 3 biler. Montert Easee billader i 2020.

Areal og eierform

Areal: 1 617 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor tomt som er opparbeidet med plen, beplantning, garasje, terrasser og gangbaner i tre og betong.

Arkitekttegnet have med mange flott soner, tilrettelagt for sol og sosialisering. Etablerte felter med tre, betong, lavendel, bambus, prydgress, klatreplanter og frukttrær.

Tomtens størrelse er av en slik karakter at det kan være mulighet for utskillelse av tomt for formål til boligbygging. Eier har jobbet med dette prosjekt over tid, men det er ikke ferdistilt. Dialog med Tønsberg Kommune er avholdt, situasjonskart laget, nabovarsling gjennomført, men ikke sendt inn. Det er også tilgjengelig skisseprosjekt fra anerkjent arkitekt på ny bolig. Underlag og materiale kan overdras til ny eier mot en tilleggsgodtgjørelse.

Eier

Mike L Bugge-Erlingsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (22.5.2019).

GJELDENDE REGULERING:
Det eksisterer ingen reguleringsplan for eiendommen/området innenfor eiendommen.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 5.juli 1958. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

7 490 000,-

Beregnet totalkostnad

7 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 200 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 690 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 16.05.2023 Formuesverdi : 1 157 460,- Sekundær formuesverdi : 4 166 857,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til  23654 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Landkreditt

Kommunale avgifter

Kr. 15 989,25 pr. år Årsprognose kommunale gebyrer på eiendommen inneværende år. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon og feieavgift.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 157 460,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 166 857,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Servitutter (Kr.1 800) Tilrettelegging (Kr.16 950) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.14 400) Markedspakke utlegg (Kr.5 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 7 490 000,-) (Kr.74 900) Totalt kr. (Kr.128 220)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Dette medfølger ikke:
- Montana skjenk i stue (GRÅ vegghengt)
- VIPP hylle vegg på kjøkken
- Våpenskap i kjeller

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Dagboknr. 501919, tinglyst  24.08.1957- Erklæring/avtale  
Forbud mot næringsvirksomhet
 
Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3803-156/1
Rettigheter i eiendomsrett
Dagboknr. 501919, tinglyst  24.08.1957 -  Best. om båt/bryggeplass  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:156 Bnr:59  
Bestemmelse om strand/fellesstrand/strandlinje

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Erlend Løvold

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?