Til innholdet

Kaldnes brygge - Romslig og pen selveierleilighet i 6. etg. Sentralt med 2 balkonger. 2 soverom. Garasje.

Rambergveien 23A
Prisantydning 6 190 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 87
BRA: 87 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2005
Tomtareal: 4263 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

torsdag 26. januar Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Rambergveien 23A 3115 Tønsberg 6. etasje

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentrumsnært boligområde på Kaldnes brygge. Gangbroen tar deg direkte over til alle byens fasiliteter, og selve Kaldnes brygge har også sine tilbud med spisesteder, dagligvareforretning og ulike kulturtilbud.

I tillegg er det kort vei til Teie torv, samt Teieskogen med flotte turområder, noe som gir god rekreasjon året rundt. Kort vei også til Sporty24 treningssenter.

Tønsberg en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder eller et stort utvalg av kulturtilbud, restauranter, kafeer og barer.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar v/Kaldnes brygge eller ved Kiwi like over gangbroen som også har søndagsåpent. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer og restauranter. Her finner du også Farmandstredet med godt over 100 butikker. Bussterminalen er integrert i dette senteret.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes bussholdeplass og ligger ca. 3 minutter fra boligen. Det er gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon hvor det er det hyppige togavganger til Oslo.  I løpet av ca. en time med bil/tog kan kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2005

Bygninger og byggemåte

Selveierleilighet fra 2005 som ligger i 6. etasje. Adkomst til leiligheten via felles oppgang med heis. Det er utgang til 2 balkonger. Det er registrert enkelte avvik, men disse er stort sett relatert til normal elde, slitasje og avvik fra dagens forskriftskrav. For ytterligere info, se tilstandsrapportens enkeltpunkter.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 87 kvm

6.Etasje: Gang, 2 Soverom, Vaskerom, Bad, Toalettrom, Stue, Kjøkken, Spisestue og 2 Balkonger.
Kjeller: 1 p-plass og Sportsbod.

Standard

Velkommen til Rambergveien 23A!
Beliggenheten er upåklagelig med en rolig og sentral plassering i bygget. Her er alt av byfasiliteter innen korte avstander. Leiligheten er oppført i 2005 og holder en gjennomgående god standard med romslig takhøyde. To hyggelige balkonger i leiligheten, samt egen p-plass i felles garasjekjeller.

Entré og gang:
Førsteinntrykket er en hyggelig entré med takhøy garderobe med innmat. Dørcalling fra leiligheten til utvendig panel.

Stue og Spisestue:
Stuen er lys, luftig og har fleksible møbleringsmuligheter. De store vinduene slipper inn rikelig med dagslys og den gode takhimlingen gir god luft i rommet. Det er også godt med innvendig veggplass å møblere mot. Rommet er i åpen løsning mot kjøkkenet, og har god plass til både spisestuemøblement og sofahjørnet. Det er utgang fra stuen til balkong med ettermiddagssol.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning til stuen og spisestueavdelingen. Innredning med slette trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er fliser på vegg mellom over- og underskap. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Våtrom:
Badet har innbygget badekar, dusjhjørne og baderomsmøbel med nedfelt servant fra 2022.
Det er fliser og gulv/vegg og malte plater i taket. Rommet har mekanisk avtrekk og varmekabler i gulv.

Vaskerommet inneholder utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og sentralstøvsuger.
Det er fliser på gulv og ellers malte flater. Rommet har mekanisk avtrekk og varmekabler i gulv.

Toalettrommet inneholder vegghengt toalett og servant. Det er fliser på gulv/vegger og malte plater i taket.

Soverom:
Det er to fine soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er av god størrelse og med med plass til garderobeskap. Egen frokostbalkong, samt direkte adkomst til baderom og toalett.
Det andre soverommet er noe mindre, men også her med plass til garderobe. Begge er beliggende i nærheten av baderommene. 

Innvendige overflater:
Gulv: 1-stavs parkett. Flis.
Vegger: Malte flater (2022). Flis.
Tak: Malt betongdekke.

Garasje og Sportsbod
Til denne leiligheten medfølger det en garasjeplass. Hver p-plass leveres med mulighet til å instalere El-bil ladere. Strømforbruket faktureres da den enkeltes seksjonseier.
Det medfølger en sportsbod for hver boenhet i underetasjen, denne er på ca. 5 m2. Adkomst via heis, trapp eller garasjeport. Gulv er støvbundet betonggulv. Bod har lys og lås.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 21 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 5 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
- 0 stk tilstandsgrad 2 (TG2 oransje) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
- 0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med sentralvarmeanlegg samt gasspeis i stue.
Fjernvarme faktureres akonto sammen med husleien og avregnes årlig etter eget forbruk samt andel av fellesforbruket. Akonto kr. 904 pr.mnd. Automatisk avlesning via Techem . Du kan følge med forbruket i egen portal.
Gassvarme faktureres med nettleie hvert kvartal kr 523 samt årlig forbruk etter egen måleravlesning.

Parkering

Leiligheten har egen parkeringsplass i garasjeannlegget i kjeller. Sameiet installerte i 2020 infrastruktur til montering av el-bil lader i sameiet. Da er opplegget klart og det er bare å kjøpe riktig el-bil lader som anlegget krever.

Areal og eierform

Areal: 4 263 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles selveiertomt som er nær dekket av bebyggelse i sin helhet, men man disponerer fellestomt utenfor sammen med øvrige komplekser. Området gir sine beboere private og beplantede gårdsrom, lekeplasser, grøntområder/parker med mer.

Kaldnes brygge byr på vakre fellesarealer som er parkmessig opparbeidet av anleggsgartner og tegnet av landskapsarkitekt. Området byr på flotte bryggeområder og hyggelige plasser hvor man kan nyte sjø og utsikt. Grøntområdene på Kaldnes Brygge er offentlig tilgjengelige for alle.

Parken ved gangbroen inneholder fasiliteter for alle aldersrupper i tillegg til å være utstyrt med benker/sitteplasser der lunsjen kan nytes utendørs ned til sjøen. Bryggeområdet er også fint for en spasetur når som helst på dagen. I samme miljø er det mulighet for fisking eller en dukkert i fjorden om sommeren.

Eier

Jan Erik Lindh

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område, med PLANID: 380365209-B1 og 380320110035, som har som Reguleringsformål: Bolig, næring, gårdsplass, park, gangvei, torg, kjørevei, friområder, avkjørsel, turvei osv.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 26.04.2011. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Kaldnes Brygge Nord, Orgnr.: 989114123
Sameiet består av 96 boligseksjoner og 5 næringsseksjoner.
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Prisantydning

6 190 000,- / Fellesutgifter: 3 443,- Energi og fjernvarme, renhold og snørydding, vaktmester, tv og internett, forsikringer, drift og vedlikehold, m.m.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.443,- pr. md. Herav:
Parkering 167,-
Akonto varme 904,-
Felleskostnader 1.979,-
Telenor 393,-
Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 3.740,-

Beregnet totalkostnad

6 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 154 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 164 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 354 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 14.12.2022 Formuesverdi : 1 005 665,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til  2460 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Protector AS Polisenummer: 2488411

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter opplyser kommunen er på rundt kr.9.000,- pr. år. Leilighetskomplekset har vannmåler, så man betaler vann og avløp ut fra forbruk, og kmmunen har ikke fått inn tallene for dette enda.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 005 665,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-
Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.5 950) Servitutter (Kr.1 800) Tilrettelegging (Kr.16 950) Provisjon (forutsatt salgssum: 6 190 000,-) (Kr.55 710) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.12 400) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.110 805)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen.
Disse tingene medfølger ikke salget: lampen over spisebordet, fjærlampen på lille soverom, hvite kommoder soverom, skoskapet i yttergangen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?