Til innholdet

BUD INNKOMMET! Lys, lekker 3-roms leilighet fra 2018, med heisadkomst og delikate oppgraderinger. ZOLGT

Storgaten 32
Prisantydning 4 350 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 62
BRA: 62 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Tomtareal: 3020 m²

Adresse

Storgaten 32 3126 Tønsberg 5. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Beliggenhet

På Foyntaket bor du i kjernen av Norges eldste by. Leiligheten ligger over FOYN-senteret som har forretninger, spisesteder, kafe og ikke minst "sin egen" dagligvareforretning, leger og frisør.

Byens øvrige gode utvalg av servicetilbud finner du også rett utenfor døren. Kafèer, spisesteder, alle byens forretninger, Tønsberg torv , "Brygga" med sitt yrende liv av kultur og restaurantliv, kino og gjestehavn - alt har du liggende rett ved eiendommen. Vestfolds største kjøpesenter, Farmandstredet, ligger like ovenfor Tønsberg torv, og byens populære bibliotek ligger et par minutters rusletur fra leiligheten.

Det er ca. 5 minutter å gå til Tønsberg jernbanestasjon samt rutebilstasjonen for deg som pendler.

En rekke friarealer som blant annet Slottsfjellsparken, Gunnarsbøparken, Haugar med flere finner du innen kort gangavstand. Ønsker man å gå lengre turer, kan en rusletur gjennom Nordbyen og videre inn ved Ihlene anbefales. Teieskogen på "Nøtterøysiden" kan også by på koselige opplevelser i skog og mark med sin adkomst via gangbroen på Kaldnes.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av eiendommens svært sentrale beliggenhet.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Bebyggelsen på Foyntaket består dels av nybygg og dels av nybygg og dels av ombygget bygningsdel fra tidligere/eksisterede næringsbygg. Denne leiligheten ligger i sistnevnte del av bygget.

Den vurderte leiligheten ligger i byggets 5 etasje og er påbegynt i 2017 og tatt i bruk i 2018. Yttervegg er bygget opp som isolert bindingsverksvegg hvor fasadene er forblendet med en kombinasjon av pussystem, trekledning samt plater. Innvendig kledning med gipsplater. Etasjeskiller som en kombinasjon av prefabrikerte hulldekkeelementer/betong og trekonstruksjon avhengig av plassering i bygget. Vinduer som er malt innvendig og utvendig kledd med lakkert aluminium/vedlikeholdsfri PVC. Inngangsdør som brann/lyddør.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 62 kvm

5. Etasje: Gang, bad, stue og kjøkken i åpen løsning, sov 1, sov 2 samt balkong.

Annet: Bod i kjeller.

Standard

Velkommen til Storgaten 32 v/Erlend Løvold.

Storgaten 32 er en delikat, stilren og romslig 3-roms selveierleilighet fra 2018 med påkostet tillvalg. Her bor man svært sentralt til midt i byen, med gangavstand til alt man måtte trenge. Det er umiddelbar nærhet til brygga. Leiligheten ligger fint til på hjørnet i femte etasje.

Leiligheten tar deg inn i en romslig entrè som gir deg en god romfølelse. Her har du en stor og innebygd skyvedørsgarderobe.

Fra entreen har du en stor og flott gang som tar det videre til stuen. Boligen har en god planløsning og inneholder en romslig stue. Stuen er stor og fin med en sosial dynamikk med god plass til spisestue og sofaløsning med tilhørende møblement. Fra stuen har du utgang til flott hjørnebalkong med morgen/formiddagssol og utsikt over Sørbyen/Kaldnes.

Svane kjøkken i åpen løsning mot stuen og er påkostet og kundetilpasset. Innredning med blant annet front glatt grå med push ut legrabox stål skuffer. Primegrep i stål på oppvaskmaskin, kildesorteringsskuff og kombiskap. Alle skap er med push ut. Det er integrert koketopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er montert komfyrvakt. Silestone benkeplater. Det er montert ventilator over kokesonen.

Leiligheten har et flott og lyst bad levert av utbygger. Rommet inneholder innredning, servant, vegghengt wc, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne.

Hovedsoverommet er stort og har skyvedørsgarderobe.

Soverom nummer 2 har god plass til seng og en romslig skyvedørsgarderobe.

Velkommen til en hyggelig visning!

Heftelser


2013/189571-1/200  Erklæring/avtale  
06.03.2013 
Rettighetshaver:SKAGERAK VARME AS  
Org.nr: 989214888
Bestemmelse om fjernvarme og røranlegg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3803-1002/266
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer
2018/1196806-1/200  Bestemmelse om parkering

rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:36
Bestemmelse om sykkelparkeringsplasser
Begrensning i rettigheten m. flere bestemmelser

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

[Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  15 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  2 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via vannbåren varme og varmekabler på badet.

Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten. Det er innendørs sykkelparkering i nabobygget.

Nærområdet byr på en rekke muligheter for langtidsleie av både innedørs og utendør parkering innen 1-2 minutters gange fra Foyntaket. Konferer gjerne megler som kan være behjelpelig med informasjon om de ulike tilbud.

Det kommunale selskapet Tønsberg Parkering tilbyr beboerparkeringskort i Tønsberg sentrum - se mer informasjon og betingselser på deres nettside www.tbgparkering.no.

Areal og eierform

Areal: 3 020 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Foyntaket har to store og innbydende fellesområder for beboerne. I atriet, en trapp ned fra leiligheten, finner du en stor takterrasse med med lekeapparater for barna, koselig beplantning og sittegrupper som innbyr til avslapning og sosialt samvær. 

Det er i tillegg en takterrasse i 8. etasje, på toppen av bygget denne leiligheten ligger i. Her kan man nyte flott utsikt og utmerkede solforhold hele dagen.

Eier

Denise Kirsten Antonsen

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et området som er avsatt til:
Veg - Nåværende Kommunedelplan - Sentrum, Byplan 2018 - 2030 TBG (22.5.2019)
Sentrumsformål - Nåværende Kommunedelplan - Sentrum, Byplan 2018 - 2030 TBG (22.5.2019)

Gjeldende regulering:
3803 20130090 - Storgaten 30 og 32 mf. (7.9.2015) -  Båndlegging etter lov om kulturminner
3803 20130090 - Storgaten 30 og 32 mf. (7.9.2015) - Kombinert bebyggelse og anleggsformål (Kjøpesenter/bolig)
3803 20130090 - Storgaten 30 og 32 mf. (7.9.2015) - Fortau
3803 20130090 - Storgaten 30 og 32 mf. (7.9.2015) - Gangveg/gangareal/gågate
3803 20130090 - Storgaten 30 og 32 mf. (7.9.2015) - Uteoppholdsareal

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Foyntaket, Orgnr.: 921367228 Andel fellesformue: 2576, Oppdatert pr: 31.12.2021
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Opplysninger om boligselskapet:
• Styregodkjenning: Nei
• Særskilte begrensninger/klausuler: Se boligselskapets vedtekter.
• Boder for leilighetene er i underetasjen
• Næring, kjøpesenter over 3 etasjer. Seksjonsarealet vektet med 50 % som sameiebrøk.
• Takområde mellom leilighetsdelene opp arbeides som felles ute-/lek-/grøntområde
• Påbygging 4. + 5. etg. søndre del har adresse i Rådhusgaten 1
• Påbygging nye etasjer 7 + 8 (inntrukket) og ombygging/utvidelse av 4. til 6. etg. fra næring til bolig
• nordre del har adresse i Storgaten 32
• Kabel-tv inngår i felleskostandene
• For enkelte seksjoner inngår akonto kjøling i felleskostnadene, forbruket avregnes årlig og motregnes innbetalte felleskostnader. Det er viktig at megler påser at denne avlesningen blir tatt med i oppgjør.
• Felleskostnader økes med 21,4 % fom 1.7.2022
• Ingen lån registrert for selskap.

Prisantydning

4 350 000,- / Fellesutgifter: 2 386,- pr. mnd Fellesutgiftene inkluderer blant annet: Tv/bredbånd, drift og vedlikehold, forsikring, fjernvarme, styrehonorar samt forretningsførsel.

Beregnet totalkostnad

4 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 119 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 469 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 16.06.2022 Formuesverdi : 836 387,- Sekundær formuesverdi : 3 010 991,- Formuesverdi pr. : 01.01.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 87744567

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:836 387,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 010 991,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 350 000,-) (Kr.43 500)
Tilrettelegging (Kr.15 950)
Annonsering (Kr.4 500)
Internettannonsering (Kr.4 700)
Markedspakke (Kr.16 900)
Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950)
Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775)
Pantattest selger (Kr.387)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Erlend Løvold (1)

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold (1)

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?