Til innholdet

Sjarmerende og innholdsrik familiebolig med frodig hage. Beliggende i et populært og barnevennlig boligområde ZOLGT

Alveveien 7C
Prisantydning 4 390 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 182
BRA: 189 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1928
Tomtareal: 1775 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Eik

Adresse

Alveveien 7C 3122 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum tar man Eikveien til høyre i rundkjøring ved Tønsberg Gressbane. Følg Eikveien frem til Alveveien på høyre et godt stykke før Syrbekkrysset. Ta inn Alveveien, og eiendommen ligger deretter på høyre hånd i enden av gata.
Eiendommen er skiltet med salgs skilt fra Z-eiendom.
For øvrig se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven eller vedlagte kartskisse i FINN-annonsen.

Beliggenhet

Familieboligen er beliggende i et populært og barnevennlig boligområde på Eik, innerst i rolig og idylliske gate.

Eik byr på kort vei til det aller meste for alle aldersgrupper, så dette er et svært sentralt sted for barnefamilier. Barnehager, skoler, dagligvareforretninger (Meny og Rema 1000) og Eiktoppen med ulike sentrumsfunksjoner og flere spisesteder finner du i nærmiljøet. Det er kort og trygg gangvei til barne- og ungdomsskole, og du har faktisk kort gangavstand også til Greveskogen videregående skole. På Eik ligger også Wang idrettsgymnas og Wang Ung - idrettsskole på ungdomsskoletrinnet. Gangavstand også til idrettsanleggene på Eik, herunder bl.a. Eikhallen og utendørs gressbaner.

I nærmiljøet har du også fantastiske turløyper og rekreasjonsområder såvel i sommerhalvåret som i vinterhalvåret. På Eik er det blant annet to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. Ved Gressbanen (stadioen), finnes bl.a. treningsstudio og fotballbaner. "Messeområdet" ligger en kort gåtur fra eiendommen hvor man finner blant annet ishall, utvendig skøytebane og innvendig tennisbane. Messeområdet er også et flott utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen.

Eik er et etablert område ca. 3 km fra Tønsberg sentrum, så her kommer til Tønsberg by raskt på sykkel i de tilfellene man velger å la bilen stå hjemme. Det er også gode bussforbindelser til og fra Tønsberg sentrum.
Tønsberg kan sommerstid skilte med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.
Fra Eik er det ca. 10 minutters kjøretur til populære familiestrender - blant annet til Ringshaugområdet med en stor nydelig sandstrand, Skallevold og Karlsvika. I dette området finner man også kilomenterlange kyststier.
Det er også enkel adkomst til E-18 som på en drøy time tar deg nordover til Oslo eller sydover mot Sørlandet. Til Torp Sandefjord Lufthavn er det kun ca. 20 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 1928.
Tilbygg/ombygging 1968.
Tilbygg/fasadeombygging 1986.

Bygninger og byggemåte

Tre på mur.
Yttertak er tekket med betongtakstein.
Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 182 kvm, Bruksareal: 189 kvm

1. etasje
P-rom med ca. 106 kvm.: Vindfang, bad, kjøkken, stue, hall med trapp, 2 ganger og vaskerom.

2. etasje
P-rom med ca. 51 kvm.: Gang, bad, WC, 3 soverom.

Kjeller
P-rom med ca. 25 kvm.: Gang, WC og soverom.
S-rom med ca. 7 kvm.: Kott og 3 boder.

Takstmann kommentarer arealer i tilstandsrapporten med at i kjeller er det 3 boder og et kott som ikke har målbare arealer. De er ikke medregnet i arealberegningen.
Kjeller etasje oppfyller ikke krav til rømningsveier eller tilstrekkelig lysinngang.
I 2. etasje er bad og WC uten målbare arealer. De er ikke medregnet i arealet.
Arealer og kommentarer er hentet fra tilstansrapport utført av takstmann.

Vi gjør oppmerksom på at dagens rominndeling avviker fra byggetegning 1968 og byggetegning 1986.
Innredning av gjesterom/kjellerstue er ikke er søkt omgjort eller godkjent hos kommunen som varig opphold. I byggetegning 1968 benevnes rommet som hobbyrom. Rommet er på illustrert plantegning fra fotograf nevnt som gjesterom/soverom. Takstmann har i tilstandsrapporten benevnt rommet som soverom. Dersom man ønsker å benytte rommet til rom for varig opphold anbefales det å bringe dette i orden.
I dag er det 3 soverom i 2. etasje og avviker fra byggetegning 1968 hvor det fremkommer 4 soverom.
I boligens 1. etasje er det i dag en hall, og inndelingen avviker fra byggetegning 1968 da der vises eget arbeidsrom med adkomst fra stuen.
I byggetegning 1986 benevnes dagens hall med delvis åpen løsning mellom forstue og garderoberom.
Byggetegning 1986 viser vindfang og dusjrom med adkomst til hage, og denne løsningen er speilvendt med dagens inndeling samt at adkomst til hage ikke er etablert. 
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.
Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Standard

Alveveien 7C er en innholdsrik enebolig over to plan med kjeller, og er beliggende i et solrikt, stille, rolig og barnevennlig boligfelt. 
Fredelig hage med hyggelige uteplasser, både mot vest og øst, hvor solen kan nytes fra tidlig morgen til sen kveld i rolige og trafikkstille omgivelser.
Her kan man skape seg et fint familiehjem ved å utføre oppussing, enkelte utskiftninger, oppgraderinger og vedlikehold.
Man ønskes velkommen av et overbygget inngangsparti med trapp opp til boligens hovedinngangsdør med en liten, østvendt uteplass under takutstikk.

1.etasje
Vindfang med garderobeplass for yttertøy og sko, teppe på gulv, tapet på vegger og himlingsplater i tak.
Stor hall med parkett på gulv, tapet og malt panel på vegger. Himlingsplater i tak. I tillegg til god plass for garderobeløsninger, er det plass til møblering som for eksempel arbeidsbord, lesekrok eller ytterligere oppbevaringsmøbler. Dekorativ trappeadkomst til 2. etasje. Montert parafinkamin er ikke i bruk og selger bekrefter nedgravd glassfibertank for parafin er fjernet.
Mellomgang inn til kjøkkenet med laminat på gulv, malt panel på vegger og malt slett tak. Praktisk skyvedørsgarderobe med god lagringsplass samt en tofløyet dør ut til uteplass mot vest. Uteplassen er hellelagt og går videre til hagen. Den solfylte hagen har mye boltreplass med gressplen som innbyr til lek for barna. For de voksne ligger det til rette for flere muligheter til avslapping eller utfoldelse i frodig hage med beplantning.
Gang med parkett på gulv, malt panel på vegger og malt slett tak med luke til loft. Trappeadkomst til kjeller.
Meget romslig kjøkken med belegg på gulv, malt panel på vegger og malt slett tak. Et stort rom med plass til langgbord hvor kokken får godt selskap av sine gjester ved tilberedelse av mat. Rommet er gjennomlyst av vindu mot både øst og vest, så her kommer både morgensol og ettermiddags-/kveldssol. Mye og pent tilpasset kjøkkeninnredning med eikefronter, godt med benkeplass og med rikelig over- og underskap. Hvitevarer som oppvaskmaskin, ventilator med avtrekk ut, komfyr med platetopp og kjøle-/ fryseskap medfølger i handelen.
Møbleringsvennlig og romslig stue med parkett på gulv, tapet på vegger og himlingsplater i tak. Stuen har plass for ulike møbleringsmuligheter til salong og spisestue. Det er godt med naturlig lysinnslipp via vinduer mot syd og vest. Den koselige peisovnen med klebersteinsider gir effektiv og god varme på mørke vinterkvelder. 
Bad med belegg på gulv med gulvvarme, fliser i bakkant av dusjkabinett og malt panel på vegger, himlingsplater i tak. Baderommet inneholder dusjkabinett, WC og søylevask.
Vaskerom med belegg på gulv, malte plater på vegger og malt slett tak. Rommet har mye innredning med benkeplater på to sider med nedfelt vaskekum under vinduet, sluk under vaskebenk samt opplegg til vaskemaskin under benkeplate. Vaskerommet har inngang fra kjøkkenet samt har videre utgang til uteplass mot øst som går videre til hagen.

2. etasje
Hovedsoverom med laminat på gulv, tapet på vegger og himlingsplater. Soverommet har direkte adkomst til egen sminke-garderobedel med innredet plassbygd garderobeskap.
Soverom med laminat på gulv, tapet på gulv, malt slett tak.
Soverom med laminat på gulv, tapet på vegger og malt slett tak.
Gang med teppe på gulv, malt panel på vegger og malt slett tak.
Separat toalettrom ligger vegg-i-vegg med baderommet og har belegg på gulv og malte vegger. Rommet inneholder servant og sokkeltoalett.
Bad med belegg på gulv, malte vegger og malt slett tak. Baderommet inneholder servantskap og badekar.

Kjeller
Gang med laminat på gulv, malt panel på vegger og i himling.
Separat toalettrom med belegg på gulv, malt panel på vegger og i himling. Rommet inneholder servant og sokkeltoalett.
Gjesterom/kjellerstue med laminat på gulv, malt panel på vegger og i himling. I byggetegning 1968 benevnes rommet som hobbyrom. Rommet er på illustrert plantegning fra fotograf nevnt som gjesterom/soverom. Takstmann har i tilstandsrapporten benevnt rommet som soverom. Dersom man ønsker å benytte rommet til rom for varig opphold anbefales det å bringe dette i orden.
Ellers er det 3 boder i kjelleren hvor et er kjølerom og en bod har utgang til terreng via kjellerlem.
Noe av kjelleren er pt. ikke utgravd (krypkjeller).
Vi gjør oppmerksom på at innredning av gjesterom/kjellerstue ikke er søkt omgjort eller godkjent hos kommunen som varig opphold. I byggetegning 1968 benevnes rommet som hobbyrom. Kjelleretasje oppfyller ikke krav til rømningsveier eller tilstrekkelig lysinngang.

Se for øvrig nøye i vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven da beskrivelse, sammendrag og arealer er kommentert, samt nedløp/beslag, takkonstruksjon, etasjeskiller, generell bad, generell vaskerom og branntekniske forhold er vurdert med tilstandsgrad rød 3 (store eller alvorlige avvik) samt taktekking, veggkonstruksjon, vinduer, dører, utvendige trapper, overflater, pipe/ildsteder, rom under terreng, innvendige ledninger, overflater/innredning kjøkken, vannledning, avløpsrør, drenering og terrengforhold er vurdert med tilstandsgrad gul 2 (avvik som kan kreve tiltak). Videre vuderer takstmann radon, krypkjeller, innvendige trapper, overflater/konstruksjon WC, elektrisk anleggbyggegrunn, grunnmur/fundamenter og utvendig vann-/og avløpsledninger med tilstandsrgrad orange 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak)

Diverse om at eiendommen er under seksjonering med utdrag fra Vedtekter
Seksjoneringsvedtak med kommunens godkjennelse for oppdeling av eiendommen i 3 boligseksjoner med tilleggsareal foreligger og er datert 23.09.2021.
Seksjonering av eiendommen er pt. ikke tinglyst, men denne boligen er tiltenkt snr. 3 og sameiets navn er Alveveien 7.
Det er planlagt at sameiet består av 3 seksjoner hvor snr. 3 (denne eiendommen) er en frittstående enebolig, og snr. 1 og 2 deler vegg (er under oppføring).
Til hver seksjon er det knyttet enerett til bruk av bruksenhet med tilhørende areal.
Tomten og alle deler av bebyggelsen som ikke etter seksjoneringen omfattes av bruksenhetene, er fellesareal.
All lagring på fellesarealene er forbudt.
Den enkelte seksjonseier har full rettslig råderett over sin seksjon.
En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder styret anviser.
Carporter tillegges seksjon 1 og 2 som tilleggsareal. Seksjonseierne kan ikke nekte snr. 3 å oppføre garasje eller carport på eget tilleggsareal. Alle seksjonene disponerer i tillegg én parkeringsplass hver på fellesarealet i henhold til skisse som følger i Vedtekter (merket med sort felt). Se vedlagte skisse i Vedtekter som følger i salgsoppgaven.
Seksjonseieren har ansvar for å vedlikeholde sin bruksenhet, inklusive tilleggsarealer, slik at skader på fellesarealene og andre bruksenheter forebygges, og slik at de øvrige seksjonseierne slipper ulepmer.
Sameiet skal holde vedlike utvendige og innvendige fellesarealer, inkludert eventuelle felles installasjoner, forsvarlig vedlike. Vedlikeholdet skal utføres slik at skader på fellesarealene og de enkeltes bruksenhet forebygges, og slik at seksjonseierne slipper ulemper. Vedlikeholdsplikten omfatter alt som ikke falle inn under den enkeltes seksjoneierens vedlikeholdsplikt. Vedlikeholdsplikten omfatter også reparasjon og utskiftning når det er nødvendig, og utbedring av tilfeldige skader.
Snr. 3 skal ikke holdes ansvarlig for vedlikehold som kun omfatter snr. 1 og 2.
Vedlikeholdsplikten omfatter også felles installasjoner som går gjennom bruksenheter, slik som rør, ledninger og kanaler.
Ingen av seksjonseierne kan nekte de andre seksjonseierne å oppføre plattinger, terrasser, boder eller lignende på egne, seksjonerte tilleggsareal. Slike oppføringer kan likevel ikke være i strid med kommunens reguleringer og krav. Seksjonseierne kan heller ikke nekte snr. 3 å oppføre egen garasje på eget tilleggsareal.
Seksjonseieren kan med styrets godkjenning gjennomføre tiltak på fellesarealene som er nødvendig på grunn av seksjonseieren eller husstandsmedlemmers funksjonshemming.

Den enkelte seksjonseier er ansvarlig for forsikringer, inkludert bygnings- og egen innboforsikring.
Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal fordeles mellom seksjonseierne etter sameiebrøk.
Husdyrhold er tillatt.
Det er pt. ikke avklart hva felleskostnader pr. måned pr. bolig/seksjon inkluderer, men slik som felles brøyting og vedlikehold hagestell fellesareal, evnt. strøm/vedlikehold fellesarealer, honorar forretningsførsel med mer kan inngå. Det er sameiet i fellesskap som fastsetter felleskostnader.
Endringer i seksjoneringen kan forekomme.
Se for øvrig vedlagte Vedtekter i salgsoppgaven.
Be om kopi av seksjoneringsvedtak med kommunens godkjennelse datert 23.09.2021 ved henvendelse til meglers kontor.

Oppvarming

Peisovn med klebersteinsider i stue i 1. etasje.
Gulvvarme i bad 1. etasje.
Montert parafinkamin i hallen er ikke i bruk.
Ellers elektrisk oppvarming med panelovner/opplegg for panelovner.
Dersom rom/beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

Selger bekrefter nedgravd glassfibertank for parafin er fjernet. Fyringsanlegget ikke har vært i bruk i senere år. Oljeløfter og liten tank er fortsatt montert på loft.
Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Kjøper overtar risiko og ansvar for fjerning av gjenstående rør- og ledningsopplegg tilknyttet fyringsanlegget.
Pipe med nytt røykløp av stål montert av forrige eier i 2011.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget 19.02.2018 med rapport 20.02.2018.
Tilsynet var et visuelt tilsyn og rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport.
I henhold til rapport etter tilsyn med fyringsanlegget bel det ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget.
Det er en anmerking i rapporten om at Euro Flame bør feies, dette for å sikre at ildstedet ikke går tett, for å bedre fyringsøkonomien samt at dette vil bidra til å redusere partikkelutslippet.
Siste feiebesøk er utført 19.02.2018.
Kopi av feie og tilsynsopplysninger samt rapport etter tilsyn med fyringsanlegget kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Parkering

Gruset innkjørsel hvor alle seksjonene disponerer én parkeringsplass hver på fellesarealet i henhold til skisse som følger i Vedtekter (merket med sort felt).
Carporter tillegges seksjon 1 og 2 som tilleggsareal. Seksjonseierne kan ikke nekte snr. 3 å oppføre garasje eller carport på egen tilleggsareal.
Ellers gateparkering etter lokale reguleringer.

Areal og eierform

Areal: 1 775 kvm, Eierform: Fellestomt

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av kommunen og må kunne anses som et ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra elektronisk matrikkelutskrift som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Tomt og hage

De gode solforholdene gjenspeiles i eiendommens uteplasser og utemiljø.
Hagen består blant annet av gressplen skjermet av hekker, trær og beplantning på de fleste sider som gir god skjerming.

Felles eiet tomt som eies av sameiet med eksklusiv bruksrett for området rundt hver bolig.
Tomten disponeres i henhold til seksjonering hvor det til hver bolig/seksjon er knyttet enerett til bruk av en bruksenhet med tilhørende uteareal.
Gruset innkjørsel med en biloppstillingsplass.
Ved overtagelse kan det kunne gjenstå utvendige arbeider og byggearebeider på eiendommens fellesarealer grunnet nyoppføring av tomannsboligen med snr. 1 og 2.
Tomannsboligen skal ferdigstilles i løpet av november.
Se for øvrig vedlagte Vedtekter i salgsoppgaven.

Eier

Kontrast bolig as

Vei, vann og avløp

Vei
Eiendommen har adkomst via privat vei.
Veirett via privat vei er tinglyst med dagboknr. 2064424 og dagboknr. 2064455 og følger vedlagt i salgsoppgaven.
Adkomst fra privat vei med felles vedlikeholdsplikt for brukerne. Alveveien 7 ligger innerst i gaten, forlengelsen av veien forbi eiendommen er gang-/sykkelsti som fører ned til Dvergveien.

Vann og avløp
Offentlig tilknyttet vann og avløp.
Det ligger felles avløpsledning over deler av eiendommens nordvenstre hjørne og over deler av hagen mot vest - se vedlagt oversiktskart med VA i salgsoppgaven.
Overvann og kloakkledning er varslet at med tiden å skulle legges nytt i området. Når dette er ferdig må eiendommen kobles innpå dette nye VA-anlegget og evnt. septiktank på eiendommen må frakobles.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen, vedtatt 22.05.2019, er avsatt til boligbebyggelse nåværende.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke er utstedt midlertidig brukstillatelse/ferdigattest for eneboligen samt at byggeår ikke er registrert i arkiv.
Eneboligen er registrert med status tatt i bruk i arkiv.
Godkjente bygningstegninger hos kommunen for tilbygg/ombygging 1968 og tilbygg/fasadeombygging 1986 foreligger.
Det er utstedt ferdigattest ombygging av enebolig (tilbygg), datert 13.11.1968.
At slik ferdigattest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Garasje er fjernet i forbindelse med oppføring av nye boliger.
Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 20-1, femte ledd.
Kopi av dokumenter kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

4 390 000,-

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 120 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 510 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Auen Takst v/Anders Auen Takstdato : 23.09.2021 Formuesverdi : 1 230 508,- Sekundær formuesverdi : 4 429 830,- Formuesverdi pr. : 31.12.2019
Formuesverdi er innhentet og bekreftet hos Skattetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år Kommunale avgifter dekker vann, avløp, renovasjon og feiing.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eiendommen skal seksjoneres og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".
Eiendommen er under seksjonering og tildeling av endelige seksjonsnummer, sameiebrøk, vedtekter, budsjett/regnskap er under utarbeidelse.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 290921 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.18 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Provisjon (Kr.40 514) Tilrettelegging (Kr.14 950) Tønsbergs Blad 061021 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 041121 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 171121 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 190122 (Kr.4 500) Opprykk på Finn.no (Kr.1 750) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Totalt kr. (Kr.107 114)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

På eiendommen, Gårdsnummer 82 Bruksnummer 21, er det tinglyst heftelse
Dagboknr. 14528, tinglyst 19.11.1993 - Bestemmelse om vann/kloakkledning
Rettighetshaver: Knr: 3803 Gnr: 82 Bnr: 544
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet.

På eiendommen, Gårdsnummer 82 Bruksnummer 21, er det tinglyst rettighet på andre eiendommer
Rettighet på 3803-82/5
Rettighet i eiendomsrett
Dagboknr. 2064424, tinglyst 04.02.2020 - Bestemmelse om veg, Bestemmelse om vann/kloakk og bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Rettighetshaver: Knr: 3803 Bnr: 82 Bnr: 21
Gjelder også for eventuelle fremtidige fradelte eiendommer fra gnr. 82 bnr. 21.

Dagboknr. 2064455, tinglyst 04-02-2020 - Bestemmelse om veg, Bestemmelse om vann/kloakk og bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Rettighetshaver: Knr: 3803 Bnr: 82 Bnr: 21
Gjelder også for eventuelle fremtidige fradelte eiendommer fra gnr. 82 bnr. 21.

Det er innhentet kopi av servitutter/heftelser som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved meglers kontor eller se dagboknr. 14528, dagboknr. 2064455 og dagboknr. 2064424 som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer/heftelser som er nødvendig eller påkrevd av offentlige myndigheter (for eksempel adkomsrett, seksjonering, naboforhold, bestemmelser som vedrører sameiet, drift og vedlikehold av fellesområder, drift og vedlikehold av ledninger etc.). Fra hovedbølet, kan det følge tinglyste bestemmelser.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Hvis ikke tidspunkt for fellesvisning fremkommer i annonsen eller du ønsker annet tidspunkt, ber vi deg kontakte megler for å avtale visningstidpunkt.

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?