Til innholdet

Stokke - Nyere halvpart av tomannsbolig. 3 sov. Utsikt, terrasser og carport.

Grimestadveien 129
Prisantydning 4 690 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 124
BRA: 128 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2021
Tomtareal: 956 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

lørdag 23. september Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Grimestadveien 129 3160 Stokke

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Høytliggende på en solrik åskam i dette rolige, sentrumsnære og populære boligområdet, bor du "midt i smørøyet". Lågerødåsen er på kort tid blitt et yndet sted for alle aldersgrupper. Flotte turløyper og kilometervis av natur nærmest rett utenfor døren!
Med sin geografiske plassering mellom Tønsberg og Sandefjord, er Stokke et sted i sterk og harmonisk vekst. Til nevnte byer, er det bare ca. 15 minutter med bil. Stokke har fått et levende sentrum med bank, en rekke butikker, post, vinmonopol, bibliotek og helsetjenester.
Fra Lågerødåsen er det også kort vei til sjøen. For båtinteresserte er det en koselig småbathavn i Melsomvik. Her finnes også strand og badeplasser. Kort vei også til idylliske Akersvannet.
Kort vei til E18 med 4-felts vei hele veien inn til Oslo. Jernbanestasjonen i Stokke sentrum har hyppige avganger både sydover samt mot Drammen/Oslo/Gardermoen. Til Torp Flyplass er det knappe 15 minutter med bil!
For den golfinteresserte, er det få minutters kjøreavstand til Vestfold Golfbane som er en tradisjonsrik og veldrevet 18-hulls golfbane i flotte omgivelser. Stokke byr også på en idyllisk bøkeskog, flotte turområder med stier og lysløyper, bl.a. i Bokemoa.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2021

Bygninger og byggemåte

Boligen er oppført i 2021 og fremstår således som tilnærmet ny. Som følge av beboelse og normal bruk, må det påregnes bruksslitasje på overflater og innredninger sett i forhold til boligens alder. Når det gjelder tilstanden for øvrig, henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i rapporten.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 128 kvm

1.Etasje: Gang, vaskerom, bad, 3 soverom og terrasse.
2.Etasje: Kjøkken, stue, spisestue, toalettrom, bod og balkong.
Sportsbod og carport.

Standard

Velkommen til Grimestadveien 129!
Boligen er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Boligen har godt med store vindusflater, noe som gir godt med naturlig lys. 3 soverom, hvorav det ene kan brukes som en tv-stue med utgang til markterrassen. Toalett i begge etasjer.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger. Elektriske varmekabler i hele 1. etasje + toalettrom oppe.
Helhetlig material-/fargevalg, moderne bad, innholdsrikt kjøkken, solskjermin på alle vinduer i front, og godt planlagte løsninger for at du skal trives i denne "flytt rett inn boligen".

Stue og spisestue:
Spisestuen og stuen er i åpen planløsning til kjøkkenet. Her er det god plass til å dekke til langbord.
Stuen ligger i 2.etg. og med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys.
Rommet er malt i nøytrale tidsriktige farger, god takhøyde og peisovn.
Utgang til en nydelig vestvendt terrasse.

Kjøkken:
Et romslig rom i åpen løsning til spisestuen.
«Aubo» - innredning med slette trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er montert glassplate på vegg mellom over- og underskap.
Integrerte hvitevarer fra Elektrolux: Kjøleskap/frys, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Integrert ventilator over platetopp.

Soverom:
Det er totalt tre soverom i boligen.
Alle i god størrelse og med plass til garderobeskaper.
Beliggende i nærhet til badet og vaskerommet.

Baderom/wc/vaskerom:
Badet er beliggnede i 1.etg og inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel med servant, samt nisje med 2 stk. takdusjer.
Vaskerommet inneholder innredning med opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Mulighet for å montere dusjkabinett. 
Toalettrommet inneholder toalett og servant.
Alle tre rommene har mekanisk avtrekk og varmekabler i gulv.

Terrasse/uteplass:
Terrassen fra kjøkkenet har godt utsyn over hagen og er vestvendt, noe som gir godt med sol hele dagen.
Carport ved inngangspartiet med bod og avsatt plass for parkering ved siden av denne. Her er det også lagt opp elbil lader.

Velkommen til en hyggelig visning!

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert xx med befaringsdato xx fra xx som er en uavhengig og autorisert Takstmann. En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger; - xx stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 35 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
- 0 stk tilstandsgrad 2 (TG2 oransje) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
- 0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Oppvarming

Boligen har en stålpipe med tilknyttet peisovn i stuen. Varmekabeler i 1.etg. og toalettrom oppe.
Boligen har et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning. Anlegget skal sikre godt innemiljø med tilstrekkelig luftutskifting.

Parkering

Carport og oppstillingsplass på gruset gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 956 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Raymond Reknes

Vei, vann og avløp

Tilknyttet kommunal vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område med Plannavn (vedtaksdato): Lågerødåsen (13.12.1999) og er regulert til Boliger.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 06.07.2021. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

4 690 000,-

Beregnet totalkostnad

4 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 130 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 820 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 10.08.2023 Formuesverdi : 1 083 014,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021

Energiforbruk og energimerking

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 15797 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Fremtind

Kommunale avgifter

Kr. 13 071

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 083 014,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-
Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 690 000,-) (Kr.56 280) Servitutter (Kr.1 800) Tilrettelegging (Kr.16 950) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.10 900) Markedspakke utlegg (Kr.5 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.109 875)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

2021/773725-1/200  Seksjonering 25.06.2021 21:00 
opprettet seksjoner: snr: 1. formål: Bolig
sameiebrøk: 1/2

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?